Drobečková navigácia

Vo Fjällräven často hovoríme nie. Pominuteľným trendom a pohodlným skratkám. Kompromisom a lacným materiálom. Aj obchodným a marketingovým expertom.

Hovorili nám, že naša spoločnosť neprežije, pokiaľ sa viac neprispôsobíme. Ale sme tu a stále vyrábame funkčné, odolné a nadčasové outdoorové oblečenie a vybavenie. Všetky naše výrobky navrhujeme tak, aby vydržali desiatky rokov a mohli ste ich dediť z generácie na generáciu. Vďaka tomu sa vyrobí menej výrobkov, spotrebuje sa menej energie a menej oblečenia skončí ako odpad.
 
Existuje množstvo možností. Materiály, strihy, látky a úpravy, ktoré sú lacnejšie, pohodlnejšie alebo momentálne viac v móde. My však veríme v outdoorové vybavenie, ktoré funguje ako má a je spoľahlivé dlhé roky. Preto hovoríme nie pohodlným skratkám a pominuteľným trendom. Pre nás to možno znamená viac práce. A pre vás? Určite lepšie outdoorové zážitky.
 
Každý náš výrobok je dôkazom našej vytrvalosti a odhodlania. Naše odmietnutie kompromisov sa neobmedzuje len na materiály. Hovoríme nie aj škodlivým chemikáliám, ako sú PFC, a akémukoľvek zlému zaobchádzaniu so zvieratami. Naším cieľom je vytvorenie rovnováhy medzi výrobou funkčných a trvanlivých produktov a minimalizáciou dopadu na životné prostredie.
 

Takže nie, neprestaneme hovoriť nie.

Produkty v článku