Drobečková navigácia




Fjällräven pozýva všetkých nadšencov a milovníkov prírody, aby sa prihlásili na Fjällräven Polar – 300 km dlhú arktickú expedíciu, ktorá sa uskutoční v apríli 2023. Prihláste sa a staňte sa arktickým prieskumníkom na tomto jedinečnom dobrodružstve. Registrácia sa otvorí 24. októbra 2022.


V apríli 2023 sa v rámci akcie Fjällräven Polar zíde 20 ľudí z celého sveta, aby sa vydali na 300 km dlhú expedíciu so psím záprahom cez arktickú tundru. Počas šiestich dní budú účastníci expedície viesť vlastné psie záprahy naprieč rozľahlou krajinou severnej Škandinávie a zažijú svet úplne odlišný od ich každodenného života.

Fjällräven pozýva všetkých dobrodruhov, aby sa prihlásili na túto nezabudnuteľnú cestu. Všetci záujemcovia by sa mali vopred zaregistrovať a pripojiť sa k celosvetovému zahájeniu Fjällräven Polar, ktoré prebehne v pondelok 24. októbra 2022 o 16-tej hodine stredoeurópskeho času. Na akcii získate všetky potrebné informácie o tom, ako sa stať členom expedičného tímu Fjällräven Polar.

Fjällräven Polar nie je súťaž a ani si nemôžete kúpiť vstupenku, aby ste sa zapojili. Je to expedícia do zimného outdoorového života a poskytuje inšpiráciu a podnety potrebné pre plnohodnotný život vo voľnej prírode bez ohľadu na ročné obdobie.

V súlade s poslaním spoločnosti Fjällräven inšpirovať ľudí, aby trávili viac času v prírode, táto expedícia dokazuje, že so správnym vybavením a správnymi znalosťami môže každý objavovať a užívať si prírodu v arktických podmienkach, či už s predchádzajúcimi outdoorovými skúsenosťami alebo bez nich.

Ak sa chcete predbežne zaregistrovať a pripojiť sa k celosvetovému zahájeniu v pondelok 24. októbra o 16:00 SEČ, prejdite na fjrvn.com/Polar2023.