Drobečková navigácia

Fjällräven a kalifornská značka bicyklov Specialized sa spojili cez oceán, niekoľko časových pásiem a 8000 kilometrov, aby vytvorili jedinečnú kolekciu. Všetko s cieľom umožniť ľuďom podnik nové cesty a vidieť prírodu z novej perspektívy - z bicykla.   

Do roku 2050 budú dve tretiny ľudí žiť v mestách. Zároveň sa priority posúvajú viac smerom k duševnému a fyzickému zdraviu, ako aj k zdraviu našej planéty. V tejto súvislosti je teraz ešte dôležitejšie obnoviť kontakt s prírodou. Ako hovorí Henrik Andersson, globálny kreatívny riaditeľ spoločnosti Fjällräven: "pre ľudí je kľúčové, aby sa k prírode skôr priblížili, než vzdialili. Aby videli a dostatočne ocenili svetové ekosystémy, klímu a krehkú rovnováhu a aktívne prispievali k lepšej budúcnosti."  

Mnohí ľudia si často myslia, že aby zážitky v prírode mali skutočnú hodnotu, musia sa odohrávať vo vzdialených krajinách a vyžadujú si mesiace plánovania. Pravdou však je, že najlepšie dobrodružstvá často čakajú za rohom - na konci cesty vlakom, na okraji mesta alebo dokonca len kúsok od domova.   

Preto spoločnosti Fjällräven a Specialized spojili svoje sily a vytvorili úplne novú, jedinečnú kolekciu. Spája sa v nej záväzok spoločnosti Fjällräven k nadčasovému dizajnu, funkčnosti a udržateľnosti s vysoko výkonným prístupom spoločnosti Specialized, ktorý podporuje ochranu planéty. Výsledkom je rad oblečenia a vybavenia, ktoré je vhodné na cyklistiku aj bikepacking. Od úložných riešení a brašien na bicykel až po oblečenie a doplnky, ktoré vám pomôžu lepšie objavovať prírodu. Od apríla je tento sortiment k dispozícii aj u nás a v máji sa môžete tešiť na niekoľko ďalších nových produktov.   

"Máme taký ten prístup od sedla k stolu - keď môžete celý deň jazdiť na bicykli a potom sa zastaviť a niekde sa navečerať. Takže zo sedla na stôl prejdete v rovnakom oblečení a na bicykli sa cítite rovnako pohodlne ako v reštaurácii," hovorí Henrik Andersson.  


Pridajte sa k nám pri objavovaní nových trás a nových perspektív. Tam, kde je čerstvý vzduch, kde nie je zhon a kde je myseľ čistá.  

Specialized, Fjällräven.
Kalifornia, Švédsko.  
Cyklistika, prechádzky v prírode.   
Kolekcia The Great Nearby.


Vzájomná výmena myšlienok a kultúr. Odbornosť a inovácie.   
A zamyslenie sa nad tým, čo je v živote skutočne dôležité.  
Je to váš telefón? Alebo snáď váš počítač?  
Alebo je to spojenie s ľuďmi, na ktorých vám záleží, a opätovné spojenie s prírodou? 

Tam, kde sa obzor tiahne ďalej, než dovidíte. Kde je čerstvý vzduch a vaša myseľ je čistá. To je príroda. A nemusíte chodiť ďaleko, aby ste si ju užili. Veríme, že dobrodružstvo na vás čaká za rohom - na konci cesty vlakom, na okraji mesta alebo dokonca len kúsok od domova.  

To je všetko. To je The Great Nearby.  
Tak vyrazte.

Vezmite svojich priateľov a rodinu a vyrazte tam. Straťte sa, zatiaľ čo budete hľadať sami seba. Objavte nové cesty a nové perspektívy. Podeľte sa o jedlo a rozprávajte si príbehy. A zaspávajte s pohľadom upretým na jasné hviezdy.  

To je spôsob Caliswede. The Great Nearby - kde sa mení vzťah k prírode.  
Príroda je hneď za rohom. A my sme tu, aby sme vám ju pomohli objaviť. 

Produkty v článku